Контакти

Парти катамарани в Гърция

Програма:

Ден 1:

Остров Лефкада

Настаняване на екипажа в 17:30  часа , следва инструктаж и отплаване от централно пристанище на Лефкада към Парга. Този ден започва нашето приключение с катамарани в сърцето на Йонийско море в Гърция! Очакват ни острвите Лефкада и Меганиси. Лефкада е едно от природните чудеса на Гърция. С хипнотизиращите сини нюанси, невероятни плажове, високи скали и вечнозелената растителност, Лефкада е любимо място на пътешествениците от цял свят. Името на острова идва от “Лефкас петра“ или в превод ‘’бели скали’’, които преобладават в южната част на острова. Там, сред високите варовикови скали се намира и най-популярният плаж на острова – Порто Кацики ( Porto Katsiki). Този плаж е изключително живописен и днес е запазената марка на остров Лефкада. Друг магичен плаж е Егремни. След силно земетресение през 2015- та година, днес той е достъпен само по вода. Островът е истинско гръцко съкровище. Освен, че притежава ослепително синьо море, Лефкада съчетава в себе си богато културно и историческо наследство и удивителна природа. Островът е една от най-популярните дестинации за кайтсърф в Гърция. Плажът Порто Кацики ( Porto Katsiki) както и плажът Навагио на остров Закинтос често попадат в класациите за най-красиви плажове на света и сами ще се убедите защо! 

Остров Меганиси

След Лефкада се отправяме към остров Меганиси. Меганиси е малък зелен Рай в Йонийско море. Наричат го ‘’Островът на моряците’’ и се намира на около шест километра от Лефкада. Този остров е едно от неизследваните чудеса на Гърция, притежава дива и девствена природа, съчетана с изумрудена морска вода и автентични гръцки селца. Меганиси все още е от местата, които не са част от масовия туризъм. Малки и скрити плажове, заобиколени от буйна зелена растителност, колоритни заливи, изоставени вятърни мелници и автентични каменни къщи създават изключително живописната атмосфера на острова. Тук хвърляме котва и акостираме, за да прекараме първата си нощувка на борда.


Ден 2:

Остров Каламос
Днес отплаваме в посока остров Каламос. Наслаждаваме се на вятъра, на слънцето и на пълната свобода от плаването и на красиви постоянно променящи се морски пейзажи! Каламос е едно от непознатите и необикновени кътчета на Гърция. Това е малък планински остров, разположен на изток от Лефкада. Гъста растителност и борови гори покриват северната му част, а живописната му природа създава очарователен пейзаж. Каламос притежава пясъчни и каменни плажове, а водата е тюркоазена и кристално чиста. Населението му наброява едва 540 жители, които населяват главното селище Каламос и малкото селце с няколко къщи – Епископи. Село Кефали, известно с венецианското си име „Порто Леоне“, е изоставено след земетресението през 1953г., когато водоснабдителната му мрежа бива разрушена. Днес прекрасния остров Каламос има всички удобства за пребиваване, след като дълги години е бил изолиран, без електричество и вода.


Ден 3:

Остров Кастос и Остров Атокос

Днес поемаме курс към непознатата част на Йонийско море - островите Кастос и Атокос. Близо до Каламос, сред тюркозените води на Йонийско море, се намира едно все още неизвестно и непопулярно кътче на Гърция. Това е очарователния малкък остров Кастос, който е част от семейството на Йонийските острови. Населяван е от около 80 постоянни жители и все още е от онези запазени и нетуристически места, които притежават автентичния дух на гръцките острови. Дължината му е около седем километра, широк е по-малко от един километър и е прекрасно място за уединение и почивка. За разлика от големите Йонийски острови, Кастос няма високи хълмове и е покрит с ниска зеленина. Притежава редица малки заливи с тюркоазен цвят на водата. Остров Атокос е следващата ни дестинация.
Това е истинско райско кътче, разположено южно от Лефкада и северно от остров Итака. Притежава невероятен залив, който е перфектен за плаж и гмуркане. Тук пускаме котва и се потапяме в кристалните води на остров Атокос.

 

Ден 4:

Остров Итака

Днес поемаме курс към едно от най-големите съкровища на Йонийско море – остров Итака. Итака е от онези места, чиято красота се разпознава от ценителите и от истинските пътешественици. Островът е дефиницията за райско място и все още не е част от масовия туризъм. Той е част от групата на т. нар. "Седемте острова’’ и е вторият най-малък от тях. Итака се гордее с митичната си същност и богата история. Островът е родното място на Одисей - герой от древногръцките епоси "Илиада" и "Одисея". Одисей, който успява да се върне на родния си остров Итака след дълги години пътуване. Години, през които той се скита из целия свят и преживява множество изпитания. Поради мита за Одисей, Итака става символ - на дома, на достигането на целта, на края на пътуването. Изумрудените води, загадъчната атмосфера, зеленината и плажовете го правят райска дестинация за тези, които търсят релакс. Не случайно много популярни личности избират Итака за почивка. Някои от тях са Том Ханкс, София Лорен, Мадона, Никълъс Кейдж, Джейми Лий Къртис, Шаде. Мистър Бийн дори има и собствен дом на острова, но никой не знае къде се намира. Итака е остров за откривателите, за онези, които искат да се потопят в непокътнатата и автентична атмосфера на гръцките острови.


Ден 5:

Остров Кефалония

Този ден отплаваме към най-големият Йонийски остров – Кефалония.  Кефалония е от онези места, които спират дъха с хипнотизиращите си наситено сини води, величествените бели скали, красиви панорамни гледки и невероятна природа. Този остров е истинско бижу сред Йонийско море, изпълнен с маслинови дървета, кипариси, борови гори, лозя. Кефалония е невероятно съчетание от история, култура, прекрасни плажове, природа. Пещерата Мелисани е едно от най-популярните места на острова. Съчетанието на кристалите води на езерото и слънчевите лъчи, които навлизат през широки отвори създават една прекрасна картина. Наричат я още ‘’Пещерата на нимфите’’. Легенда разказва, че пещерата носи името на нимфата Мелисани, която е била влюбена в бога Пан. Тя се самоубива, тъй като той отхвърля любовта ѝ. Пещерата често е включвана в списъците за най-красиви забележителности в света. Пещерата Дрогарати е още едно от интересните места на острова с червените си сталагмити и сталактити. Сред дивата природа на Кефалония, скрити в пещери и отдалечени места живее и редкия тюлен-монах, който е застрашен от изчезване. Този остров, както и Закинтос са eстествената среда на тюлените и е почти невъзможно е да се видят. Кефалония и Закинтос са дом и на друго удивително същество – големите морски костенурки Карета-Карета (CarettaCaretta), които снасят яйцата си на определени места на островите. Те също са застрашени от изчезване и днес са символ на следващата ни дестинация – прекрасният остров Закинтос.


Ден 6:

Остров Закинтос Днес се отправяме към прелестния остров Закинтос. Очаква ни и кратка разходка до панорамната гледка към плажът Навагио (Navagio Beach).  Остров Закинтос е истински екзотичен рай, разположен в Йонийско море. Изолирани пясъчни заливи, заобиколени от отвесни варовикови скали, красиви пещери, драматични панорамни гледки с онези божествени сини ширини, които карат дъха ти да спре – това е само част от същността на острова. Закинтос е от онези места, които няма как да забравите! Най-популярното място на острова е легендарният плаж  Навагио.  С високите стръмни скали и ярко син цвят на водата Навагио е едно от най-живописните места в света. Наричат го още ‘’Плажът на Корабокрушението’’ заради намиращия се на него кораб наречен Панайотис, който е бил контрабандистки. До самия плаж може да се стигне единствено по вода. Също така може да се види от върха на скалите, които го ограждат. Гледката отгоре е спираща дъха и е може би най-известната картичка с пейзаж от Йонийско море. Ние ще се разходим до там и сами ще се убедите в красотата на Навагио погледнат отгоре. Друга голяма атракция на Закинтос са “Сините пещери“, както и костенурките Карета-Карета. Тези изумителни същества снасят яйцата си на различни места на острова, като някои от тях са плажът Лаганас и остров Маратониси. Самият остров Маратониси, погледнат от определен ъгъл също има формата на костенурка.  Закинтос предлага и множество исторически забележителности. Сред тях са площадът "Св. Марк",статуята и храмът на "Свети Дионисий", считан за покровител на острова, музеят на гръцките поети Соломос и Калвос, Византийският музей и др. Остров Закинтос е истинско райско кътче и не случайно е един от най-посещаваните гръцки острови!


Ден 7:
Днес отплаваме към остров Лефкада. Очакваме ви там, където всичко започна, за да тръгнем напред към хоризонта, където небето се слива с морето.

 

Wonder Travel си запазва правото да променя програмата и маршрута по време на пътуването или да премества екскурзиите за друг ден, поради форсмажорни обстоятелства или когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира Вашата безопасност и безпроблемно пътуване. Предложили сме ви маршрут в района на Лефкада, който може да си позволяваме да го променяме в зависимост от настроението на групата или ако видим някой закътан залив, на който може да останем за поредното парти под очите на гръцките богове.

Хотели по програмата:

Тази година надскачаме себе си и за флотилията сме избрали седем от най-високите класове катамарани и ще оставим избора на теб да решиш на кой катамаран да изживееш своето морско приключение.

 • ​BALI 4.1 Comfort Rating 6/10

Революционният BALI 4.0 постави основата, върху която сега BALI 4.1 надгражда с обичайната иновация на BALI. Ще разполагаме с един BALI 4.1, който е първият ветроходен катамаран, който е изцяло свързан от носа до задните бордове, което отваря жилищните пространства още повече и дава възможност за вграждане в по-ергономична функция. Този дизайн на катамаран осигурява комфорт като обширни и открити зони голям преден кокпит с шезлонги, зона за релакс, кацнала на грандиозния покрив голяма пейка на платформа, свързваща двете задни поли средно ниво на комфорт отвътре и отвън.

Нашата оценка за този катамаран е 6/10.

 

 • LAGOON 42 - Comfort Rating 8/10

Lagoon 42 е с 4 двойни каюти… и то какви каюти! Островни двойни легла, всяка каюта разполага с отделен душ, много големи прозорци в кабините, които предлагат отлично осветление и прекрасна гледка към околността.

Вертикалното остъкляване на тавана осигурява осветление на салона: добре осветена, удобна среда, която е перфектно балансирана между зоната на кухнята и салона, U-образната кухня, напълно оборудвана с широки работни повърхности и обширно пространство за съхранение. Вниманието, отделено на детайла, превръщат този нов интериор в уникално и приятно жилищно пространство.

Нашата оценка за този катамаран е 8/10.

 

 • LAGOON 45F - Comfort Rating 9/10

Катамаран модел Lagoon 45F разполага с по 4 каюти с двойни легла, големи бани, прозорци в кабините, които осигуряват красива светлина и прекрасна гледка навън, чиста и мека атмосфера, перфектно балансирана между кухнята и хола, като кухните са оборудвани с големи работни повърхности и множество места за съхранение. Разполага с голяма зона, на която ще може да си правите слънчеви бани с коктейл в ръка. Този модел катамарн е една от перлите в нашата флотилия.

Нашата оценка за този катамаран е 9/10.

 

 • BALI 4.3 Comfort Rating 9/10

Катамаран модел Bali 4.3 e проектиран да отговоря на нуждите на яхтсмените, които искат да плават с максимално жизнено пространство, комфорт и безопасност. Затова рабостроителницата CATANA внесе специално умение в дизайна на революционна гама от катамарани с иновативни идеи, които все още не са виждани в този сектор и които нарушават морската традиция. Със своите обширни, безпрепятствени вътрешни и екстериорни жилищни пространства, оптимално ниво на самодостатъчност и новаторска природа, гамата от катамарани Bali предлага нови удоволствия и усещания на яхтсмените, които загърбват традицията и искат да осъществят мечтите си. Този модел катамарн е другата перла в нашата флотилия. 

Нашата оценка за този катамаран е 9/10.

 

Каютите са с голямо двойно легло и самостоятелна баня и е препоръчително да пътуваш с приятел за пълен комфорт. Ако си сам ще те настаним с пасажер от същия пол, но не се притеснявай, защото с нас пътуват най-колоритните и интересни личности, които може да срещнеш.

Допълнителна информация:

DJ LINE UP

VALDY e псевдонима на нашия музикален директор Влади Герасимов. 20 години преди да започне да обикаля с нас по света, той гастролира в някои от най-добрите клубове в България и може да се похвали с TAKEOVER резиденция в Yalta Club, където свири с най-големите артисти в света на електронната музика. Обича лятото, Гърция, морето и узо на кристали, винаги има подходящо парче за изгрев или залез слънце !

CASS е онова HIP HOP момиче с розовата коса на плитки, което си виждал да подскача зад пулта на най-горещите клубове у нас. Тя е диджейката на Ъпсурт, която подгрява и довършва тълпата на концерти на групата. Винаги е усмихната и в добро настроение за парти. Обича адреналина, парашути, мотори, котки, кучета, но най-много да вдига наздравици с шотове. Тази розова пантера ще ни подгрява през дневните ни партита.

Идва време да представим и нашето любимо момче Петър Павлов! Той ще ви зарежда в големи дози с качествен музикален адреналин през нощните партита. Развитието на музикалната му кариера започва от края на 2015, когато започва да издава авторска музика. Той бележи голям напредък през 2016,след спечелване на конкурс в Beatport за най-добър ремикс на DJ Lion, който бързо попада и в топкласациите. През кратката си кариера е имал възможността да работи със световноизвестни клубовекато: Ministry Of Sound, Egg, Blue Room Ibiza, Yalta, Cacao Beach, Plazma и други.

ShoSho е с гореща музикална душа, която обикаля по света. В последните години неговите продукции и сетове може да чуеш на всички континенти, но южна Америка и в частност Мексико се превърнаха в негов дом. Способността му да умее да влиза под кожата на публиката му гарантира успех и незабравими партита. Така ще бъде и на нашия яхтен фестивал.

 

АКТИВНОСТИ

На ваше разположение освен целия животински парк от еднорог до пате, които ще може да яхвате по морето сме ви осигурили 2 джета и wakeboard, с които ще да разцепвате морските вълни. Джетовете са модел Spark TRIXX 2020 и ще можете да си играете, както никога досега. Разбивайте, потапяйте, въртете с лекота благодарение на уникалните функции за управление, които ще внесат допълнителен адреналин. Това е най-вълнуващото каране по вода. А за тези, които предпочитат спокойствието ще могат да се отдадат на любимия си риболов. Kато по време на плаването ни ще може да се научите да управлявате катамаран и да разпъвате платна под зоркото око на нашите колоритни капитани или както ги кръстихме Великата седморка. Когато акостираме ви се предоставя отлична възможност за гмуркане. Йонийско море има красива, кристално чиста вода и скалисти образувания. На всеки катамаран ще има вградена саунд система и BOOMBOX 2, които ще допринасят за вашето настроение , докато катамараните се придвижват между различните морски спирки. Дневните и нощните партита са озвучавани с повече от 9000 WT с визуални ефекти и четирима диджея – за всеки вкус по нещо. И за всичко това сме поканили с нас едни от най-добрите професионални фотографи и видеографи, които ще се погрижат да запечатат вашето изживяване на макс.

 

Тематични партита

Дрескод – бохо стайл! Преобразяваме се, за да отворим сетивата си, да станем различни и непознати. Освен всички дневни и нощни партита ще имаме и две тематични – дневно и нощно. Нощта на бохемите! Ще бъдем Великият Гетсби и Дейзи! Ще бъдем Джордан Белфорд! Жените ще облекат най-бляскавите си, предизвикателни и стилни рокли. Ще сложат най-червеното червило и ще оставят отпечатъци от него по чаши водка-мартини, по устни и по зашеметяващи кадри. Мъжете ще сме стилни, силни, ще наблюдаваме с типичния ни поглед на ловец и ще се наслаждаваме на живота и красотата .

Дрескод – бяло !  Денят на морските божества и нимфи! Ще бъдем в бяло! Ще пием просеко! Ще ядем плодове! Ще се къпем в шампанско! Под жаркото слънце, отразяващо се в сините води на Йонийско море, ще бъдем светли, леки и усмихнати. Ще караме джет! Бързо, толкова бързо, че едвам ще докосваме вълните. Ще се возим на надуваемо фламинго – модерният прочит на лодките от древногръцките легенди. Ще слушаме музика, ще се гмуркаме, ще танцуваме и ще се наслаждаваме на последните летни дни! Ще се слеем с водата и слънцето! Ще бъдем свободни!

 

FOOD AND DRINKS

За закуска, обяд и вечеря вашия личен готвач на катамарана ще ви приготвя вкусни ястия за хапване. Напитките за наздравици са ви осигурени от нашите партньори, които са възможно най-висококачествените в България.

 

ОБЛЕКО И ОБОРУДВАНЕ

 1. Дрехи за вечерта
 2. Тениски
 3. Парти Облекло
 4. Къси панталони
 5. Шапка
 6. Слънчеви очила
 7. Чехли за баня/плаж
 8. Бански
 9. Плажна хавлия
 10. Слънцезащитен крем
 11. Лични медикаменти
 12. Kозметика за лична хигиена 

Цени:

ИЗБЕРИ СВОЯ КАТАМАРАН
BALI 41 – 3100 лв /човек

LAGOON 42 – 3350 лв /човек

LAGOON 45F – 3650 лв /човек

BALI 43 – 3650 лв /човек

Цената е на човек за 7 нощувки.


В цената е включено:

 • Тип пътуване - All In
 • Храна - закуска обяд и вечеря
 • Алкохол и напитки
 • Парти програма
 • Два джета SEA-DOO SPARK TRIXX 2020
 • Водни спортове
 • Надуваеми играчки
 • Всички пристанищни такси
 • Капитан - Cкипър
 • Готвач
 • Гориво
 • Медицинска застраховка с  покритие 10000 евро

В цената не е включено:

 • Трансфер – при липса на собствен транспорт ,София – Лефкада , Лефкада-София , 120 лева на човек.
 • услуги неупоменати в програмата .
 • Разходи от личен характер .
 • Финално почистване на катамаран 50 лева .
 • Tips  за Скипър (по желание).
 • PCR тестове ако са изискуеми - нашите клиенти ползват преференциална цена на PCR и антиген тестове в мед. център Св. Пантелеймон с предварително записване

GDPR
Този сайт използва бисквитки, за да подобри качеството на услугите
Потвърждавам Научи повече
WonderTravel BGWEB 2021 logo
Гласувай за нас

Тази година, Уондър Травел участва за Сайт на годината 2021. Гласувай за нас в категория "Продуктов сайт".

Гласувай