Контакти

Ползите от карането на ски

Баланс и координация
Карането на ски тренира способността ни да координираме тялото си в движение. Гъвкавостта и баланса, необходими за извършване на завои, коригиране на натиска и наклона, и преодоляване на препятствия, и адекватно спиране са умения, които развива една по-добра координация и баланс в ежедневието.

Ползи за сърдечно-съдовата система
Карането на ски е физическо занимание, което кара кръвта да “кипи” и увеличава ефективната дейност на сърдечно-съдовата система. Така нареченото “пантене” или изкачването със ски перфектно упражнение за здраво сърцето.

Подобрява отношението към живота и повдига настроението
Карането на ски подобрява настроението и качеството на живот. Да си горе в планината, да дишаш чистия въздух, и да спортуваш с приятелите си е достатъчно, за да се усмихваш дълго време. Ето защо карането на ски е толкова популярен спорт. Защото е много забавно!

Развива мускулите
Когато карате ски, заемате позиция, която през цялото време напряга мускулите на цялото тяло, и има за резултат като правенето на тонове клякания. Силата, необходима за поддържане на стойката и координацията, идва директно от ядрото на тялото, което е страхотна тренировка за коремните мускули.

GDPR
Този сайт използва бисквитки, за да подобри качеството на услугите
Потвърждавам Научи повече
WonderTravel BGWEB 2021 logo
Гласувай за нас

Тази година, Уондър Травел участва за Сайт на годината 2021. Гласувай за нас в категория "Продуктов сайт".

Гласувай